Ron en Janny Harzevoort, Keurslager

Natuurlijk lekker!

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven.

Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u heerlijk mals lamsvlees uit New Zeeland.

In het seizoen en met de Paasdagen verkopen wij tevens vers lamsvlees.

Hieronder ons assortiment:

  • lamsbout                                               
  • lamslapjes
  • lamskotelet
  • lamsracks
  • lamsrollade
  • lamsfilet
  • lamsshoarma
  • lamszadel
  • lamscarré
  • lamsribbetjes
  • lamsragoutvlees
  • lamspoulet

Ron en Janny Harzevoort, Keurslager

Lange Nering 10
8302EC Emmeloord
0527612214
0527618046

Openingstijden

maandag 10:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 21:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten